S.Y.N CONGRESDAG 26 SEPTEMBER 2020 ONLINE (inschrijving gestart)

 

Er zullen 2 lezingen gehouden worden en in de pauze is er dan gelegenheid om bij te praten.

 

10.00 uur Aafke de Geus - Zijp: Het geheim van de Mudra's

13.00 uur Klaas Stuive: De kracht van de Stilte

 

Opgeven via: voorzitter@syn-org.nl

www.syn-org.nl

 

Er wordt dan een factuur van € 20,00 toegestuurd. Na betaling van deze factuur ontvang je 23 september een Zoom-link, zodat je aanwezig kan zijn op ons congres.

 

 

 

 

S.Y.N. RETRAITE 2021 (inschrijving gestart)

 

De retraite vindt plaats van vrijdagmiddag 19 februari tot zondagmiddag 21 februari 2021.

Een retraite is een afzondering voor spiritueel zelfonderzoek en geestelijke oefening. We hebben daarvoor een geschikte ruimte en omgeving gevonden in een voormalig klooster Beukenhof te Biezenmortel (Noord-Brabant).

 

S.Y.N biedt deelnemers daar de gelegenheid om in een groep gedurende een aantal dagen intensief te mediteren, Yogakennis uit te wisselen en gezamenlijk Yogaoefeningen te doen. De retraite staat onder begeleiding van Yogabrahmacarya Klaas Stuive MCM en Lion Elverding. Samen met Yogesvaracarya Aafke de Geus - Zijp en Anne Stuive biedt S.Y.N. de deelnemers een interessant programma. Zo hebben we in het programma ruimte ingebouwd voor Hatha Yoga, Raja Yoga, Restorative Yoga en lezingen, maar ook voor een wandeling in de prachtige tuin van het klooster.

Een uitgewerkt programma zal nog volgen.

 

Schrijf je nu alvast in, want "wie het eerst komt, die het eerst maalt....."

De kosten zijn € 275,00 (all-inclusive). Voor een eenpersoonskamer wordt een extra bedrag in rekening gebracht van € 35,00. Wij vragen bij inschrijving voorshands een aanbetaling van € 100,00. Ook niet leden zijn van harte welkom.

 

Opgeven via: voorzitter@syn-org.nl

www.syn-org.nl

 

 

 

gallery/logo syn klassieke yoga
gallery/logo syn klassieke yoga